Running Clinic voor beginners

“Samen op een leuke en verantwoorde manier werken aan conditie”

Running clinics in groepsverband
Meer bewegen, fitter worden en buiten zijn? Misschien loop je al een tijd met de gedachte te gaan hardlopen maar vind je het lastig om te beginnen. Is hardlopen wat voor jou?

Laagdrempelig programma
Vanaf 6 september 2017 kun je in groepsverband starten met een laagdrempelig programma voor beginnende hardlopers. Iedereen van 18 en ouder die in goede gezondheid is en graag wat aan z’n conditie wil doen, kan meedoen. Je hoeft niet goed te zijn, iedereen is van beginnend niveau en je traint gezamenlijk naar een doel toe.

Veilig trainen met een gediplomeerde trainer
Je traint 10 weken en na die 10 weken kun je 30 minuten hardlopen. Je wordt getraind door een goede, gediplomeerde trainer die tips geeft over o.a. je loophouding, voeding en schoeisel. Aantal deelnemers: minimaal 10 en maximaal 15. Wacht dus niet te lang en geef je snel op!

Centrale lokatie
Deze cursus, maar ook onze overige trainingen, starten vanaf KCC/Sporthal Schenkel; Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel. We trainen wekelijks op dinsdagavond, woensdagavond en zaterdagochtend. De start is zeer centraal gelegen en op korte afstand van #Alexanderpolder, #Prinsenland, #Ommoord en #Nieuwerkerk aan den IJssel.

De beginnerscursus start op woensdag 6 september om 19:30 uur.
Kosten: EUR 45,00
Meer info: Tel. 06-11779728 of neem contact op via info@ijsselrunners.nl

folder van de clinic:

BURO TOOB7024 Folder Ijsselrunners#2