IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

Dan loop je toch een marathon ter voorbereiding van de marathon van Rotterdam

door | feb 22, 2019

De Heuvelland marathon van Vaals naar Maastricht.

Theo had aan Jos verteld dat deze marathon mooi past in de voorbereiding van Rotterdam. De Heuvelland marathon. Het is een natuurmarathon. En ja, Theo die niet zo snel bekend zal maken dat hij een wedstrijd gaat lopen, heeft vorige week de marathon gelopen. Marie-France heeft hem gespot via internet. Het is een bijna on-Nederlandse marathon. Lees hier het artikel uit Runnersworld. Theo is op de 11e plek geëindigd in zijn leeftijdsklasse. Zijn grootste supporter klokte een tijd van 4:36:13. Theo was een tijdje afwezig bij de trainingen en hij gaf even door welke voorbereidingen hij heeft gedaan:

Theo heeft deelgenomen aan de drie parcoursverkenningen in Zuid-Limburg: zondag 23 december – start Geusselt Sportpark Maastricht – 20 km, – zondag 27 januari – start Drielandenpunt – 25 km, zondag 17 februari – start Geusselt Sportpark – 30 km. Telkens een kort weekend weg, zodat hij niet op zaterdag aanwezig kon zijn bij de IJsselrunners.

En dan ook nog de trainingslopen gedaan in Barendrecht (23, 25, 28 en 32 km). En ja Theo gaat ook meedoen met de marathon van Rotterdam.

Wat een prestatie, Theo ! Klasse! We zien je graag zaterdag 6 april wanneer je je shirt komt showen.