IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

Een mooie zondag met heel veel km.

door | feb 3, 2019

Kroondomeinloop

Een mooie zondag met heel veel km, dat kun je wel stellen. Prachtige omstandigheden na een sombere en natte zaterdag.  De zaterdag waar Marie-France een marathon heeft gelopen in Apeldoorn. En niet zomaar een marathon, een trail marathon met veel hoogteverschillen. Ze zou eerst met de “Haas” van 5 uur mee lopen maar dit was te langzaam voor Marie-France. Ze liep alleen in de sneeuw met haar horloge als navigatie. Na 4:32:16 uur had ze de finish bereikt en 42,36 km afgelegd. En ze kan ook weer wat er bij gaan eten want ze heeft 2380 kcal verbruikt.

Een mooie zondag met heel veel km

Marie_France met een groepje die ze de laatste 8 km tegenkwam.

Groenhovenloop Gouda

Zondag was er de Groenhovenloop in Gouda. Daar liep Jan Antonio de halve marathon. En niet zonder succes. Hij loopt alweer een paar maanden mee op woensdagavond en dit heeft effect op zijn hardlopen  Hij haalde 6 minuten van zijn tijd af en finisht in een tijd van 2:08:40. Een super pr waar dus nog meer in zit. Gefeliciteerd Jan.

Trainingslopen Marathon en duurloopjes ter voorbereiding van C.P.C.

De 28 km stond op het programma voor het schema van de marathon van Rotterdam. Er liepen een aantal in Barendrecht maar er waren er ook die alleen hadden gelopen. Zelfs zonder haas. Perfecte omstandigheden. Zo zijn er ook een aantal in voorbereiding voor de halve marathon CPC. Nu staat de teller op 15 IJsselrunners maar we verhogen deze gewoon naar 17.  Het was een zondag om in te lijsten.