IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

Grotere groepen – Nieuwe leden

door | jul 13, 2020

De meesten hebben het al gemerkt: het bestuur heeft, in samenspraak met de trainerscommissie, besloten om de groepen groter te maken.

Nu de regering het besluit heeft genomen dat de maatregelen versoepeld mogen worden en er met grotere groepen gesport mag worden, gaan wij nu met groepen van 15 personen trainen.
Wel worden de welbekende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Leden dienen zich nog steeds minimaal 25 uur voor aanvang training aan te melden via het inschrijfformulier om zeker te zijn dat zij mee kunnen trainen. Het inschrijven blijft nog noodzakelijk om te zorgen dat er voldoende trainers aanwezig zijn om een ieder de juiste aandacht te kunnen geven.

De laatste paar weken zijn er vele nieuwe inschrijvingen ontvangen van enthousiaste (aspirant) hardlopers, welke graag willen werken aan hun conditie en hiervoor een gezellige, maar sportieve verenging zochten. Deze nieuwe leden hebben eerst één of meerdere keren mee getraind en kwamen al snel tot de conclusie dat IJsselrunners de vereniging is waarnaar zij op zoek waren.

Welkom beste nieuwe leden. Wij wensen jullie heel veel plezier en sportieve prestaties.