IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

IJsselrunners & Corona virus

door | mrt 13, 2020

Beste IJsselrunner,

Vandaag, donderdag 12 maart 2020, heeft de Nederlandse regering maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken.

O.a. (Grote) Sportevenementen worden geannuleerd. Daar zijn sommige van onze leden niet blij mee, want zij hebben (lang) stevig getraind hiervoor. Maar aan de andere kant heeft iedereen er begrip voor en begrijpt dat dit soort evenementen voor verdere verspreiding zouden kunnen zorgen. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 31 maart a.s.

Diverse (sport) verenigingen in onze omgeving hebben besloten om per direct alle trainingen en wedstrijden stop te zetten. Dit zijn voornamelijk verenigingen waarbij lichamelijke contact gebruikelijk is, waarbij de leden met elkaar in kleedkamers zitten, douchen, in auto’s met elkaar meerijden naar een uitwedstrijd enz.

Het bestuur van IJsselrunners heeft besloten dat gezien de aard van onze sport en omvang van onze vereniging wij onze trainingen, vooralsnog, blijven geven.

Wel vraagt het bestuur elke IJsselrunner zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen en als je verkoudheidsklachten hebt, hoest of niest, thuis te blijven. Kom niet naar de training, hoe leuk of graag je ook wilt, maar neem contact op met je huisarts.

Natuurlijk is deelname aan een training geen verplichting en geheel op je eigen verantwoordelijkheid. Mocht je besluiten om voorlopig niet te komen trainen, geen probleem, maar laat het ons wel weten. Stuur dan een e-mail naar info@ijsselrunners.nl

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Namens het bestuur van IJsselrunners
Peter Contant