IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

IJsselrunners Najaarsevenement 2020

door | mrt 23, 2020

Beste IJsselrunners,Team IJsselrunners

Zoals de meesten van jullie weten hebben Hans en Peter de afgelopen twee jaar een “IJsselrunners” weekend georganiseerd. Dit doen zij op persoonlijke titel.
Deze weekenden vinden in het najaar plaats en zijn alleen voor leden van onze vereniging.

Dit jaar zal het “IJsselrunners” weekend gehouden worden van 30 oktober tot en met 1 november 2020. De inschrijving is reeds geopend en er zijn al vele inschrijvingen binnen en vanuit elke groep!

Vast onderdeel van deze weekenden is het lopen van een trail, welke meestal in de directe omgeving van de accommodatie georganiseerd wordt. Dit jaar hebben zij gekozen voor de Alphense Berg trail. Deze wordt op 1 november gehouden en er is keuze uit een 4-tal afstanden: 8,2 km, 12,5 km, 21 km en 25 km. Doordat Hans en Peter de deelnemers als groep aanmelden krijgen we ook een kleine korting, maar dat is altijd meegenomen! Hier de link naar de trail: https://www.alphensebergentrail.nl

Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om elkaar op een andere manier te leren kennen, dan alleen tijdens het hardlopen. Er worden allerlei spelletjes gedaan, tafeltennis, gezellige kletsen met elkaar, wat drinken en natuurlijk wordt er gezorgd voor de catering.

Mocht je interesse hebben om het hele weekend, of eventueel een nacht/dag mee te gaan, neem contact op met Hans en/of Peter. Ook als alleen op zondag de trail mee wil lopen, neem met hen contact op. Wellicht krijg je zo korting, omdat zij weer een team kunnen samenstellen.

Dus schroom niet, ga gezellig mee!