Als hardloopvereniging proberen we de beste manier te vinden om onze leden op de hoogte te houden van alles wat er binnen en rond de vereniging speelt. Om iedereen nog meer bij de vereniging te betrekken en tegelijk alles zoveel mogelijk via één kanaal te doen, gaan we gebruik maken van de app Stack Team App.

Waarom een App?

Enkele voordelen van het gebruik van de app:

Directe Communicatie: Met de app kunnen we direct met onze leden communiceren via pushmeldingen. Aankondigingen en andere updates kunnen we makkelijker delen.
Evenementenbeheer: Leden kunnen in de app eenvoudig aangeven of ze meedoen aan bepaalde evenementen, als prestatielopen, wedstrijden, trail runs en andere bijeenkomsten. Allemaal rechtstreeks in de app, zonder dat de beheerder elke aanmelding moet verwerken.
Community-interactie: De app stimuleert interactie en betrokkenheid tussen onze leden. Je kan elkaar aanmoedigen, prestaties delen en groepen vormen voor specifieke interesses of doelen.
Training en Prestaties bijhouden: Ook kunnen hardloopprestaties worden bijhouden, trainingsdoelen stellen en hun vooruitgang volgen, allemaal binnen de vertrouwde omgeving van onze clubapp.

Hoe installeer jij de Stack Team App?

Het installeren van de Stack Team App op je telefoon is eenvoudig:

  • Ga naar de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android) op je smartphone.
  • Zoek naar “Stack Team App” in de zoekbalk van de winkel.
  • Klik op “Installeren” en wacht tot de app is gedownload en geïnstalleerd op je apparaat.
  • Open de app en maak voor jezelf een account aan
  • Zoek onze vereniging
  • Doe het verzoek om lid te worden, zodra jouw verzoek is goedgekeurd worden alle functies beschikbaar.

We hopen dat deze app onze vereniging zal helpen onze communicatie te verbeteren en dat jij als lid hierdoor nog meer betrokken wordt. Laten we samen onze passie voor hardlopen nog meer delen dan ooit tevoren!

Tags