IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

Nieuwsbrief 24 – Voorjaar 2021

door | apr 14, 2021

Beste IJsselrunners,

Zojuist is Nieuwsbrief 24 naar alle actieve leden van IJsselrunners gestuurd.

In deze nieuwsbrief informeren wij hen over o.a. de gewijzigde aanvangstijden, trainingsduur en -locaties. Helaas bracht de persconferentie van dinsdag 13 april ons niet het nieuws wat wij allen gehoopt hadden, maar wij, het bestuur en de trainers, hebben onze leden toch een klein beetje positief nieuws gemeld 😊.

Tevens hebben wij nogmaals onze hoop uitgesproken dat wij met elkaar in september 2021 ons vijf jarig lustrum groots hopen te kunnen vieren. Hoe fantastisch zou dat zijn.

In verband met Covid-19 gelden er nog zeer beperkte maatregelen, waar wij ons aan moeten houden. Hierdoor hebben wij een tijdelijke ledenstop, maar wij hopen zeer binnenkort te kunnen besluiten deze ledenstop op te kunnen heffen en de reeds aangemelde enthousiastelingen te mogen verwelkomen.