IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

Regina glansrijk geslaagd voor looptrainer 3

door | jun 5, 2020

Hardloopvereniging IJsselrunners heeft er weer een gediplomeerde trainer bij!.

Regina mag zich nu ook trainster noemen. Door het  Corona virus duurde het iets langer voordat ze het praktijkexamen kon afnemen. Afgelopen donderdag 4 juni werd op sportpark “Schenkel” het examen afgelegd.

In maart 2018 kwam Regina bij IJsselrunners terecht. Ze bleek al aardig wat ”bagage” te hebben betreft training geven. Bij haar oude vereniging was ze assistent trainster. Na een tijdje meegetraind te hebben werd ze overgehaald om ook bij IJsselrunners training te geven.

Begin 2019 startte er een beginnersgroep bij IJsselrunners die begeleid werden door een aantal trainers van IJsselrunners. De groep was zo enthousiast dat ze lid werden en Regina werd samen met Hans trainer van de groep.

Oktober 2019 begon Regina met de cursus looptrainer 3 van de Atletiekunie en gisteren heeft zij met vlag en wimpel het examen doorgelopen en haar diploma behaald.

Gefeliciteerd Regina, namens het bestuur, de trainers-groep en alle overige IJsselrunners.

(ingezonden door en hier ook enkele foto’s/video genomen door Arie en Peter)