IJsselrunners

Heb je vragen? Dan kan je op de knop drukken en het formulier invullen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Met welke groep kan ik mee ?

IJsselrunners heeft een aantal niveaus betreft de loopgroepen. Wil jij weten welke avond het beste is om een keer mee te trainen dan verzoeken we je om onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt een mail terug met de voorgestelde opties:

 

Start to run succesvol afgesloten

door | jun 22, 2019

Start to Run succesvol afgesloten

10 Weken lang op de woensdagavond meedoen aan de cursus “Start to Run” bij IJsselrunners, de hardloopvereniging uit Capelle aan den IJssel en dan afsluiten met een 5 km loop. Veel loopsters en lopers is dit gelukt en nog mooier, ze blijven bij IJsselrunners om nog meer te trainen.

Beginnerscursussen voor hardlopen worden overal gegeven. Hardlopen blijft immers populair in Nederland. De jonge hardloopvereniging IJsselrunners startte begin dit jaar met de tweede cursus “Start to Run”. 24 Lopers begonnen aan de cursus. Liefst 19 lopers volbrachten de hele cursus en 15 lopers hebben besloten om zich aan te melden bij IJsselrunners. IJsselrunners is trots op dit resultaat. En vooral trots op de lopers die vrijdag 21 juni voor het eerst 5 km liepen in een wedstrijd Run4Daniel.

Start to run succesvol afgesloten

De Start to Run lopers samen met IJsselrunners voor de start.

Run4Daniel

Dit was het doel voor de Start to Run cursisten. Na 10 weken 5 km lopen. Een goed doel voor de loper zelf maar er werd ook gelopen voor het goede doel. Al het geld dat werd opgehaald, gaat naar het Daniel den Hoed Fonds.

Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Ons doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten.

Voor het team IJsselrunners werd liefst 1952 euro opgehaald. Tijdens dit schrijven is er al totaal 105.000 euro opgehaald maar er wordt nog steeds gedoneerd.

Nieuwe cursus

Er staat nog niks gepland voor een nieuwe cursus. Maar heb je al wat loopervaring dan word je uitgenodigd om een keer mee te lopen op woensdagavond. Wil je meer informatie, stuur dan even een e-mail naar IJsselrunners.